Planuiesti o afacere? Ce spatii comerciale poti inchiria in Capitala

Vineri, 11 Mai 2012, ora 08:14
4638 citiri
Planuiesti o afacere? Ce spatii comerciale poti inchiria in Capitala

Iti doresti sa-ti deschizi o mica afacere, dar nu ai inchiriat inca un spatiu comercial? Business24 iti prezinta cateva oferte atragatoare, chiar in centrul Capitalei, "culese" de pe portalul imobiliare.ro.

Potrivit expertilor in imobiliare, dupa criza, spatiile comerciale care se inchirieaza trebuie sa raspunda exigentelor tot mai mari ale clientilor.

"In primul rand, ele trebuie sa fie amplasate in locuri cu trafic pietonal bun, pentru ca majoritatea comerciantilor se bazeaza pe vad pentru a-si desfasura activitatea.

In al doilea rand, trebuie sa aiba un pret de inchiriere competitiv sau chiar sub pretul pietei, ca sa fie suportabil si in extrasezon", declara Mihai Stan, managerul portalului TopEstate, pentru Business24.

Potrivit acestuia, dorinta unui antreprenor de a inchiria un spatiu nu se concretizeaza prea repede si in finalizarea inchirierii acestuia, din cauza numeroaselor impedimente.

"De multe ori, afacerea nu genereaza suficienti bani pentru a acoperi chiria, avand in vedere contextul economic si politicile guvernamentale care au afectat micii intreprinzatori", mai spune acesta.

Iata cateva zone centrale unde iti poti gasi spatiul potrivit pentru afacerea ta:

Zona 13 Septembrie

Locatia este amplasata in apropiere de hotelul Marriott, la intersectia Trafic Greu cu Calea 13 Septembrie, in incinta Complexului Mirano.

Suprafata utila este de 17,73 mp, prin urmare, spatiul este pretabil pentru un magazin, fast-food sau patiserie. La pretul de 284 de euro plus TVA/luna, primesti doua incaperi. Spatiul este dotat cu vitrina, centrala proprie, cablu, apometre, contor de caldura si gaz. De asemenea, cladirea dispune de paza si supraveghere video.

Zona Unirii

Spatiul comercial se afla in zona intersectiei Bulevardului Natiunile Unite cu Splaiul Unirii, pe str. Vanatori, la parterul unui imobil S+P+3+M. Spatiul are o suprafata de 26 mp si o vitrina de 3,85 m si este utilat cu aer conditional, ventiloconvectoare.

Expertii in imobiliare iti recomanda folosirea acestui spatiu ca magazin alimentar, agentie de turism sau chiar birou de avocatura.

Chiria lunara este de 325 de euro plus TVA.

Zona Baneasa

Spatiile comerciale din acest ansamblu sunt pretabile pentru deschiderea unei afaceri precum un salon de infrumusetare, a unei farmacii, a unui magazin sau a unui birou notarial, zona detinand un potential ridicat de clienti (5 blocuri cu 350 de apartamente, la care se adauga locuitorii din zona adiacenta).

Suprafata utila este de 53,87 de mp si dispune de centrala proprie, apa, gaze, cablu tv prin fibra optica, telefon, aer conditionat. Intreaga cladire dispune de paza si supraveghere video.

Chiria lunara este de 500 de euro plus TVA.

Zona Universitate

Situat in incinta unui fost magazin Mic.ro, spatiul este potrivit daca iti doresti sa-ti deschizi un magazin alimentar.

Avantajul este dat de faptul ca in apropiere se afla o cladire de birouri si apartamente de locuit, ceea ce inseamna ca nu vei duce lipsa de clienti. Spatiul se poate inchiria cu tot cu rafturi si frigidere. Suprafata utila este de 60 de mp si dispune de termopane, centrala proprie si internet wireless.

Chiria lunara este de 850 de euro plus TVA.

Zona Dorobanti

Spatiul este amenajat pentru o posibila cafenea, bistro sau chiar un mic restaurant. Cu o suprafata utila de 95 de mp, cu salon de dans si vestiar, spatiul vine "la pachet" cu mobila si utilitati la pretul de 1.200 de euro/luna.

Locul dispune de doua grupuri sanitare, doua incaperi, aer conditionat, termopane si centrala proprie. In plus, locatia este ideala, spatiul situandu-se la cinci minute de Piata Romana.

#chirie spatii comerciale, #spatii comerciale Bucuresti, #inchiriere spatiu comercial, #pret chirie spatiu comercial , #Spatii comerciale