Compania Regatta pune pe piata 30.000 mp de spatii industriale

Marti, 13 Februarie 2007, ora 14:30
1128 citiri

Compania imobiliara Regatta propune spre inchiriere parcul logistic Distribution Park, cu o suprafata de circa 30.000 metri patrati in localitatea Buftea, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Intregul parc este programat spre finalizare in primavara anului viitor, primele doua module fiind disponibile inca din august 2007. Investitia totala in acest proiect se ridica la circa 10 milioane euro.

"Cel mai mare atu al Buftea Distribution Park este localizarea. La numai 500 metri de Gara Buftea, ofera acces foarte bun pentru camioane atat din DN 1A Bucuresti-Targoviste cat si din DN 1 Bucuresti - Ploiesti. Acest lucru face ca Buftea Distribution Park sa se adreseze marilor companii care doresc spatii de calitate, care beneficiaza de toate avantajele, utilitatile si facilitatile specifice unui parc logistic", a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.

Imobilul este impartit in opt module, cu spatii de birouri, de depozitare si productie si raspunde nevoii marilor companii, intrucat este dotat si utilat la standarde internationale. Fiecare modul ofera 2.880 metri patrati de hala si 640 metri patrati de birouri, cu o suprafata totala de 3.200 metri patrati construiti la sol.

"Odata cu noile norme impuse, companiile isi aleg locatii complet dotate si utilate. Multe dintre acestea ocupa spatii care in timp au devenit improprii activitatilor pe care le desfatoara, iar Buftea Distirbution Park este solutia cea mai potrivita", a subliniat Alecu. El a mai precizat ca acest parc logistic este ideal pentru orice domeniu de activitate, de la farmaceutic pana la productie.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)