Grupul imobiliar Goodman intra pe piata romaneasca

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 11:00
1401 citiri
Grupul imobiliar Goodman intra pe piata romaneasca

Goodman, grupul imobiliar care detine, dezvolta si opereaza spatii industriale si spatii pentru birouri si-a extins activitatile pe piata romaneasca unde a deschis propriul birou, potrivit unui comunicat.

Goodman l-a numit pe Muler Onofrei in functia de director general al business-ului desfasurat in Romania. Muler Onofrei a detinut anterior functia de director general pentru Aleph Properties, dar si functiile country manager Prologis in Romania si director al Departamentului Industrial in cadrul CBRE-Eurisko.


"Este un moment bun pentru intrarea companiei Goodman pe piata industriala romaneasca", a declarat Muler Onofrei.


Grupul Goodman este prezent la acest moment in toata Europa prin cele 24 de sucursale. Compania detine si gestioneaza peste 240.000 de mp de spatii de depozitare in diverse piete din Europa Centrala si de Est - Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia.


Extinderea grupului in Romania se datoreaza "economiei in crestere, pietei de consum mari, fortei de munca bine pregatita si infrastructurii din ce in ce mai bune".


Intr-o faza initiala, Goodman se va concentra pe dezvoltarea de spatii de depozitare in regiunea Bucurestiului. Potrivit reprezentantilor companiei, zona inregistreaza o puternica dezvoltare in domeniul retail, impreuna cu o prezenta sporita a operatorilor de servicii de logistica si a producatorilor de bunuri de larg consum (FMCG).