Baneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari malluri din Europa

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 10:06
2278 citiri
Baneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari malluri din Europa

Centrul comercial Baneasa Shopping City va deveni unul dintre cele mai mari malluri din Europa, in cativa ani, dupa ce vor fi amenajate noi spatii pentru relaxare si o galerie comerciale cu branduri de lux, pe spatiul situat intre mall si Ikea.

"Pregatim trei extensii majore, respectiv un nou imobil in apropierea cinematografului, in care va fi mutata zona de food-court si vom face un centru de bowling, iar ulterior un centru de leisure in spatiul dintre mall si magazinul IKEA, precum si o galerie comerciala cu branduri high-end. 

De noua zona de food-court, care va fi mutata intr-un spatiu de 10.000 de metri patrati, ne vom apuca imediat dupa finalizarea cinematografului si va fi gata la jumatatea anului 2013, in timp ce restul spatiilor vor fi livrate in perioada 2014- 2015", a declarat pentru ZF Ali Ergun Ergen, cel care conduce de circa sase ani compania Baneasa Developments, responsabila de zona de retail a proiectului.

Megaproiectul din nordul Capitalei va deveni, astfel, unul dintre cele mai mari malluri din Europa, comparabil doar cu proiecte din tari precum Rusia sau Marea Britanie.

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care controleaza proiectul dezvoltat in zona Baneasa, este dispus sa investeasca 80 de milioane de euro in zona comerciala din nordul Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#baneasa shopping city, #mall, #investitie mall , #Stiri Imobiliare