Batalie la distanta intre cele mai mari malluri din Bucuresti

Joi, 25 Iunie 2009, ora 08:55
1966 citiri
Batalie la distanta intre cele mai mari malluri din Bucuresti

Doua malluri de mari dimensiuni - Sun Plaza in Piata Sudului si Cotroceni Park pe bulevardul Timisoara - ataca piata Capitalei din aceasta toamna, iar cei mai importanti chiriasi au inceput deja sa isi amenajeze magazinele, in pofida crizei care a maturat cea mai mare parte a proiectelor de malluri din Romania.

"De la inceputul lunii iunie circa 60 de chiriasi au preluat spatiile magazinelor, printre care si hipermarketul Real. Deschiderea este programata pentru 23 septembrie, dar este posibil ca inaugurarea oficiala sa o facem in octombrie", a declarat Reuven Havar, country manager al companiei AFI Europe, dezvoltatorul proiectului Cotroceni Park.

EMCT, compania care dezvolta Sun Plaza, a predat de asemenea la inceputul acestei luni spatiul hipermarketului Cora, in timp ce inaugurarea este programata la sfarsitul lunii octombrie.

Cele doua proiecte vor arunca in piata de retail spatii cu o suprafata inchiriabila de peste 150.000 de metri patrati, cat masoara Plaza Romania, Bucuresti Mall, City Mall si Baneasa Shopping City la un loc. Si investitiile sunt cele mai mari - in total jumatate de miliard de euro - 300 de milioane de euro in Cotroceni Park si 200 de milioane de euro in Sun Plaza.

#chiriasi, #deschidere, #hipermarketuri, #malluri , #Stiri Imobiliare