Boagiu: negocierile cu Bechtel sunt pe "calea cea buna"

Joi, 28 Iulie 2011, ora 17:10
1442 citiri
Boagiu: negocierile cu Bechtel sunt pe "calea cea buna"

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, joi, la Arad, ca este in curs de renegociere contractul cu Bechtel, despre care a afirmat ca nu a facut onoare, iar cei care l-au semnat au fost "mai degraba dusmani ai statului", insa acum lucrurile sunt "pe calea cea buna".

Intrebata de jurnalisti, in timpul unei vizite in municipiul Arad, care este stadiul negocierilor cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania, Anca Boagiu a spus ca acestea nu au fost finalizate, informeaza Mediafac.

"Suntem pe calea cea buna, este o negociere din care ministerul si compania (CNADNR - n.r.) trebuie sa scoata maximum dintr-un contact pe care il stiti cu totii: nu ne-a facut nici cinste, nici onoare, nu ne-a adus nici castiguri si cei ce l-au semnat nu as putea sa spun ca au fost romani adevarati, prieteni ai Romaniei, ci mai degraba dusmani ai statului", a spus Boagiu.

Anca Boagiu s-a aflat, joi, la Arad pentru a participa la un eveniment simbolic - turnarea ultimei cantitati de beton necesara pentru podul peste Mures care face parte din centura in regim de autostrada.

In urma cu doua saptamani, tot la Arad, Anca Boagiu declara ca ministerul este in negocieri cu Bechtel pentru ca Autostrada Transilvania "sa intre intr-o normalitate a preturilor "Sunt in desfasurare negocierile. Pozitia ministerului este ferma, noi nu avem altceva de facut decat sa negociem acest contract astfel incat sa intre intr-o normalitate a preturilor", spunea Anca Boagiu.

#boagiu, # anca boagiu, # bechtel, # autostrada , #Stiri Imobiliare