Comertul electronic va crea cerere pentru spatii logistice

Marti, 15 Iulie 2014, ora 11:00
1656 citiri
Comertul electronic va crea cerere pentru spatii logistice

Prologis, Inc. (NYSE:PLD), lider mondial in domeniul imobilelor industriale, a publicat un studiu intitulat "Inside the Global Supply Chain: E-commerce and a New Demand Model for Logistics Real Estate" ("In interiorul lantului global de aprovizionare: comertul electronic si un nou model al cererii pe piata spatiilor logistice"), potrivit caruia comertul electronic va crea o cerere noua semnificativa pentru spatiile logistice.

"Activitatea online se afla abia la inceput si anticipam ca in viitor comertul electronic va crea o cerere noua semnificativa pentru spatiile logistice", a declarat Chris Caton, vice president and head, Prologis Research.

In acest raport, echipa de cercetare a companiei ofera raspunsuri la intrebari legate de modul in care comertul electronic schimba cerintele retailerilor pentru spatii logistice si modul in care se adapteaza centrele de distributie.

Raportul exploreaza evolutia lantului de aprovizionare si aria de acoperire pentru indeplinirea cerintelor clientilor, examineaza cresterea industriei de retail, abordeaza implicatiile pozitive pentru cresterea cererii de spatii logistice si analizeaza activitatile unice care tin de comertul electronic si implicatiile acestora pentru selectarea si invechirea activelor.

"Analiza noastra indica faptul ca aceste modele de satisfacere a cerintelor clientilor pun accentul pe apropierea fata de marile centre urbane, permitand un timp de livrare mai rapid, niveluri de servicii mai ridicate si mai mare flexibilitate in lantul de aprovizionare", sustine Chris Caton.

Prologis Research monitorizeaza, analizeaza si raporteaza cu privire la tendintele cheie si dinamica pe piata imobiliara si in managementul lantului de aprovizionre, pentru a le oferi clientilor, investitorilor si publicului general informatii importante dintr-o perspectiva globala.

#comert electronic, #cerere spatii logistice, #industrie retail , #Stiri Imobiliare