Immoeast pierde 2 miliarde euro in imobiliare

Marti, 24 Martie 2009, ora 11:14
2399 citiri
Immoeast pierde 2 miliarde euro in imobiliare

Compania imobiliara austriaca Immoeast, aflata in dificultate financiara, a raportat marti pierderi de 2,28 miliade euro in cele noua luni incheiate in ianuarie, din cauza deprecierii portofoliului si activelor din proiecte anulate, relateaza Reuters.

De asemenea, compania a anuntat ca valoarea neta a activelor a scazut cu 30,6%, la 7,03 euro/actiune. Pierderile inainte de taxe in primele trei trimestre sunt comparabile cu profitul de 222 milioane euro din perioada 2007-2008.

Immoeast, una dintre cele mai mare companii imobiliare din Europa emergenta, a inregistrat anterior pierderi de 1,8 miliarde euro in primele sase luni si a anuntat ca nu este imposibila o alta depreciere.

Compania a mai anuntat ca negociaza anularea unor proiecte cu un volum total al investitiilor de 1,147 miliarde euro. Immoeast este controlata de Immofinanz si este prezenta si in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#Immoeast, #Immofinanz, #imobiliare, #pierderi, #miliarde euro, #active , #Stiri Imobiliare