Reabilitarea Pasajului Victoriei costa 3 mil euro

Vineri, 16 Octombrie 2009, ora 13:25
1464 citiri
Reabilitarea Pasajului Victoriei costa 3 mil euro

Reabilitarea Pasajului Victoriei costa Primaria Capitalei 12,75 milioane lei (echivalentul a trei milioane de euro), fiind executata de Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, conform unui anunt de atribuire postat pe site-ul guvernamental de licitatii publice, informeaza NewsIn.

Reabilitarea Pasajului Victoriei presupune lucrari de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene.

Lucrarile au inceput pe 30 septembire si se vor termina pana la sfarsitul anului, potrivit Primariei Capitalei. Pe durata executiei lucrarilor, circulatia in pasaj va fi inchisa pe o singura banda a fiecarui sens, intre orele 5:00-23:30, si in totalitate pe timpul noptii, de duminica pana joi.

In zilele de vineri si sambata, pe timpul noptii, traficul va fi permis pe o singura banda a fiecarui sens de circulatie. Pe deasupra pasajului, circulatia se va desfasura fara restrictii pe bretelele laterale, pe sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara si invers, cu traversarea Pietei Victoria.

Inaintea inceperii lucrarilor s-a realizat o expertizare a starii structurii pasajului, tinand cont de faptul ca, de la data executiei pasajului in anii 1986-1987 pana in prezent, la zona acoperita a acestuia nu s-a intervenit pentru intretinerea elementelor din beton armat componente.

Expertiza a identificat o serie de defecte, acumulate in decursul exploatarii: zone de umflari ale tencuielii, fisuri in betonul zidurilor pasajului, infiltratii prin o parte a fisurilor existente si ruginirea armaturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasaj, #victoria, #primaria, #capitalei , #Stiri Imobiliare