Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata in octombrie Galerie FOTO

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 16:42
2978 citiri
Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata in octombrie Galerie FOTO

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, ce va avea o capacitate de 7.200 de locuri cu posibilitatea de extindere pana la 10.000, si construita pe baza unei investitii totale de 88 de milioane de lei, fara TVA, va fi inaugurata in octombrie.

Aceasta va fi situata in afara zonei istorice protejate a orasului, la vest de aceasta, pe cursul raului Somes, in amonte fata de centrul orasului, potrivit Mediafax.

Cu un regim de inaltime subsol+parter+trei etaje, sala va dispune de anexe sportive si tehnice, cu dotari complementare de alimentatie publica, spatii comerciale inchiriabile si un parking pe un nivel pentru cel putin 446 de masini.

Sala Polivalenta, "construita la standarde internationale", va servi la organizarea de diverse competitii si activitati sportive. Activitatile vor include jocuri si competitii de baschet, volei, handbal, gimnastica, box, judo, karate, scrima, dans. De asemenea, sala va putea gazdui congrese internationale pentru 5000 de invitati si concerte de scena pentru 7000 de persoane.

In interior cladirea este impartita in 3 zone relationate cu sala principala: zona VIP si tehnica, dispusa pe 3 niveluri, zona publicului, dispusa pe 3 niveluri, zona Sportivilor si a anexelor salii, dispusa la parter pe 3 laturi si zona spatiilor tehnice

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sala Polivalenta Cluj Napoca, #inaugurare Sala Polivalenta, #investitii Sala Polivalenta , #Stiri Imobiliare