Sectorul de echipamente de telecomunicatii business va atinge 70 milioane de euro in 2008

Joi, 04 Octombrie 2007, ora 14:33
896 citiri

Piata de echipamente de telecomunicatii business, incluzand telefonia clasica si solutii de audio-video conferinta, va ajunge la in 2008 la 70 milioane euro, in crestere cu 20% comparativ cu 2007, conform managerului de vanzari Televoice, George Vintilescu.

"Piata de echipamente de telecomunicatii business (incluzand telefonia clasica si solutii de audio-video conferinta) se va ridica in 2008 la 70 de milioane de euro, in crestere cu 20% fata de 2007", a declarat George Vintilescu, intr-un comunicat remis joi NewsIn.

Prin distribuitorul sau Televoice, Polycom aduce in Romania, sisteme de audio-conferinta si terminale telefonice care inglobeaza noua tehnologie "High Definition Voice" (HD Voice).

"In Romania, in premiera in Europa de Est, terminalele HD Voice se vor comercializa la aceleasi preturi cu terminalele IP in scopul promovarii acestei tehnologii", au anuntat oficialii Polycom si Televoice.

Sistemele HD Voice incorporeaza tehnologie de varf dezvoltata de Polycom in 15 ani de comunicatii de voce, incluzand wideband audio, marirea procesului de primire a semnalului, tehnologia Acoustic Clarity constand in eliminarea ecoului si reducerea zgomotului de fond. Acestea imbunatatesc intelegerea si reduc eforturile de perceptie a unei conversatii telefonice.

"Sunetul Polycom HD Voice reprezinta urmatorul val in comunicatiile vocale, si am convingerea ca operatorii de telecomunicatii, vor prelua aceasta tehnologie si in Romania, incepand cu anul 2008, primii beneficiari fiind din segmentul business", a adaugat George Vintilescu.

Sistemele Polycom care includ tehnologia HD Voice sunt terminalele de telefonie SoundPoint 650 si SoundPoint 550 precum si sistemele de audio-conferinta VTX1000 si SoundStation IP 4000.

Polycom este leader mondial in solutii de comunicare colaborativa care maximizeaza eficienta si productivitatea organizatiilor prin integrarea solutiilor de video, voce, date si Web.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.