Tornado Sistems si Genesys Distributie incheie un parteneriat cu Netgear

Joi, 18 Octombrie 2007, ora 16:09
1056 citiri

Tornado Sistems si Genesys Distributie, isi extind portofoliul de produse print-un parteneriat strategic cu Netgear, un important producator de echipamente si solutii de networking, se arata intr-un comunicat de presa. Incepand cu luna octombrie, produsele Netgear sunt disponibile in toata tara, prin reteaua de parteneri ai celor doua companii.

Produsele se adreseaza atat segmentului de clienti Small Office/Home Office, cat si Small and Medium Business. Producatorul american Netgear ofera echipamente de retea cum ar fi switch-uri cu si fara management, solutii broadband si de securitate, echipamente powerline si wireless. In plus, portofoliul companiei este completat de noile dispozitive de retea pentru multimedia si solutii de stocare.

Strategia Netgear este orientata in principal catre dezvoltarea canalului de distributie, iar compania isi propune sa ofere pe piata romaneasca produse de inalta calitate, ce respecta standardele de mediu.

"Decizia de a intra pe piata din Romania este determinata de cresterea continua a cererii pentru solutii de retea personalizate, atat pe segmentul SMB cat si pe segmentul consumer, precum si de interesul tot mai mare din partea partenerilor. Suntem incantati sa intram pe aceasta piata dinamica, aflata intr-un proces de dezvoltare accelerata, prin intermediul unor distribuitori cum sunt Genesys Distributie si Tornado Sistems", declara, in comunicat, Aleksandra Verhoeve, Netgear Regional Sales Manager Eastern Europe and CIS.

Bloombiz

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.