Un alt mall cade victima crizei

Miercuri, 12 August 2009, ora 15:43
2745 citiri
Un alt mall cade victima crizei

Centrul comercial Trident Shopping Center din Sibiu si-a suspendat activitatea la doar patru luni de la inaugurare, din cauza crizei financiare, anuntul fiind facut prin postarea unul afis pe usa magazinului, transmite corespondentul NewsIn.

"Stimati clienti, Centrul Comercial Trident isi suspenda activitatea pe perioada crizei financiare", este scris pe acel afis.

Trident Shopping Center Sibiu a fost inaugurat in luna aprilie 2009, in urma unei investitii de peste 15 milioane euro, avand o suprafata totala de 21.000 de metri patrati, din care 8.500 mp dedicati hipermarketului, cel mai mare din reteaua operatorului de retail, 5.500 mp reprezinta galeria comerciala, iar 2.000 mp spatii pentru birouri.

Trident Shopping Center Sibiu a fost a sasea unitate a retelei Trident, care numara trei locatii de tip hipermarket (Medias, Deva, Sfantu Gheorghe) si doua de tip supermarket (Sibiu, Alba Iulia).

Trident este cel mai mare operator de retail cu capital integral romanesc si este condus de omul de afaceri Constantin Mateescu. Acesta a refuzat sa explice situatia Trident Shopping Center Sibiu. 

#capital, #investitie, #retail , #Stiri Imobiliare