Un nou credit de investitii pentru IMM-uri de la Finansbank

Joi, 23 Noiembrie 2006, ora 09:36
953 citiri

Creditul de investitii, InvestFinans, destinat achizitiei de echipamente si mijloace fixe pentru IMM-uri, reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare a Finansbank pe piata bancara romaneasca, informeaza un comunicat din partea companiei.InvestFinans este un credit de investitii destinat in principal finantarii achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si extinderii de imobile.

Produsul ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente si a unei structuri flexibile de garantii, a unui credit de maximum 200,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR), cu o maturitate de cel mult 7 ani si o perioada de gratie de pana la 9 luni.

In plus, clientii care opteaza pentru un credit InvestFinans de pana la 20,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR) pot beneficia de o procedura de acordare si mai simplificata a creditului.

"Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. lanseaza un nou credit pentru IMM-uri, creditul de investitii InvestFinans, destinat sustinerii dezvoltarii pe termen lung a IMM-urilor, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta o continuare a procesului de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania", a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank Romania.

Beneficiarii eligibili pentru un credit InvestFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati, precizeaza acelasi comunicat.

Bloombiz