Westhouse Group va lansa anul acesta patru proiecte imobiliare cu circa 4.500 locuinte

Luni, 11 Februarie 2008, ora 15:03
1239 citiri
Westhouse Group va lansa anul acesta patru proiecte imobiliare cu circa 4.500 locuinte

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group, care a anuntat investitii in Romania de circa 1,5 miliarde de euro in proiecte imobiliare pana in 2014, va coopta in echipa de lucru inca opt noi specialisti in marketing si in vanzari si va demara anul acesta alte patru proiecte cu circa 4.500 locuinte.Westhouse Group intentioneaza sa investeasca circa 1,5 miliarde de euro in proiecte imobiliare pana in 2014, estimand livrarea a 1.500 de unitati locative pe an.

Primele proiecte ale Westhouse Group sunt trei ansambluri de locuinte in judetul Constanta: Oasis Residences, Central Apartments si Corallia Residence, ce presupun o investitie totala de 50 milioane euro. Constructia celor aproximativ 540 de unitati locative si 525 locuri de parcare din cadrul celor trei ansambluri a fost demarata in toamna anului trecut.

Compania mai are in pregatire, pe termen lung, alte 16 proiecte atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Patru din aceste proiecte vor fi lansate anul acesta si vor aduce pe piata peste 4.500 de noi unitati locative. Termenul de finalizare pentru acestea este estimat pentru 2011-2012, dezvoltatorii avand de asemenea in plan lansarea altor proiecte in Bucuresti si in Brasov.

"Trecerea de la faza de proiectare si schite la etapa de dezvoltare propriu-zisa a primelor noastre proiecte imobiliare a marcat si necesitatea cooptarii in echipa Westhouse Group a unor specialisti care sa tina fraiele fiecarui proiect si care sa implementeze planurile de dezvoltare pe partea de marketing si de vanzari. Astfel, echipa de marketing numara in prezent trei oameni, in timp ce forta de vanzari este formata din cinci persoane", a declarat Business Director Westhouse Group, Nicoleta Radu.

Compania a fost infiintata in anul 2005 si este detinuta de RomReal, firma cu actionari norvegieni, listata la Bursa din Oslo, foarte activa pe piata de real estate din zona estica a Europei.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.