Zona Arena va fi demolata

Joi, 22 Iulie 2010, ora 16:55
1641 citiri
Zona Arena va fi demolata

Reprezentantii SC Arena Invest SRL au comunicat Primariei Sectorului 2 ca, in urma notificarilor primite pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, a inceput demontarea tribunelor, urmand sa fie demontata si scena de spectacole, astfel ca in zona nu se vor mai organiza concerte, precizeaza Mediafax.

Primaria Sectorului 2 a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca, in urma notificarilor facute reprezentantilor societatii Arena Invest pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, acestia au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Reprezentantii societatii au mai comunicat ca nu vor mai organiza in acest perimetru niciun fel de concerte sau productii muzicale, potrivit sursei citate.

Reprezentantii SC Arena Invest SRL au anuntat Primaria sectorului 2 in legatura cu aceste decizii, in mod oficial, printr-o adresa transmisa ediului de sector.

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zona Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.

#arena, #demolare, #ontanu, #zona , #Stiri Imobiliare