13.000 de locuinte de vanzare, la tIMOn

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 11:33
2324 citiri
13.000 de locuinte de vanzare, la tIMOn

Un numar de 13.000 de locuinte noi si vechi vor fi disponibile la vanzare la tIMOn-Targul Imobiliar National, in cadrul caruia dezvoltatorii ofera reduceri de preturi de pana la 28.000 de euro, dar si posibilitatea achizitionarii de apartamente noi in schimbul unuia vechi sau a unei masini.

Expozitia, deschisa de joi pana duminica, in Piata Constitutiei, va reuni peste 100 de firme si mai mult de 100 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara. 

Pe parcursul celor patru zile, dezvoltatorii imobiliari vor oferi reduceri de preturi care variaza intre intre 1.000 si 28.000 de euro, iar cea mai ieftina locuinta este scoasa la vanzare la 30.900 de euro, in timp ce cel mai mare pret de la targ este 1,89 milioane de euro pentru o vila in Herastrau, potrivit unui comunicat al tIMOn.

Din oferta totala, 8.000 de locuinte sunt noi, iar 5.000 de unitati sunt amplasate in blocurile vechi.

Pe langa dezvoltatori, la targ mai sunt prezenti brokeri imobiliari, banci, consultanti si fonduri de investitii.

In vederea atragerii de clienti, vanzatorii de locuinte ofera o serie de facilitati cumparatorilor, respectiv bucatarii mobilate, sisteme de Home Cinema, servicii de design interior, mobila pentru toata casa si electrocasnice sau sisteme de panouri solare.

Totodata, cei care vor sa cumpere o locuinta au posibilitatea sa inchirieze apartamentul dorit pe o perioada de doi ani, cu optiunea de achizitie la finalul perioadei, sau pot cumpara locuinte noi in schimbul uneia vechi sau a unei masini.

In cadrul targului vor fi expuse trei case in marime naturala, doua din lemn si una din structura metalica, reprezintand, potrivit organizatorilor, cele mai ieftine variante de construire de pe piata.

Casele de lemn reprezinta optiuni de case de vacanta sau locuinte sociale si au preturi de 2.500 euro-5.500 euro.

#locuinte vanzare, #timon, #targ imobiliar , #Targ imobiliar