Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania

Joi, 17 Iunie 2010, ora 10:06
2077 citiri
Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania.

Adama participa in cadrul targului on line cu mai multe proiecte aflate in portofoliulsau si cu doua oferte de nerefuzat pentru clientii sai.

Astfel pentru complexul rezidential EDENIA din cartierul Titan din Bucuresti oferta contine trei camere si o boxa inclusa in pret, la 99.000 de euro, TVA-ul fiind inclus.

De asemenea, in cadrul complexului rezidential OPTIMA, tot din Titan, oferta cuprinde un apartament de doua camere, la 64.900 de euro, cu TVA inclus.

 „Am ales sa participam la acest targ pentru ca este un tip nou de eveniment, inovator si beneficiaza de o mare accesibilitate. In cele din urma, clientul final este in avantaj, iar noi, dezvoltatorii, ne dorim sa venim in intampinarea acestuia cu oferte de nerefuzat”, declara Asher Lax – Director de Marketing si Vanzari Adama.

Targul de la sfarsitul lunii iunie este organizat www.imobiliare.ro., a aparut ca o solutie de criza si se adreseaza in exclusivitate utilizatorilor de internet care sunt in cautare de locuinte, indiferent de locul fizic in care se afla acestia.

Prima editie asteapta aproximativ 50.000 de vizitatori si se va concentra asupra ofertei rezidentiale din ansamblurile noi din toata tara.

#adama targ imobiliare complexuri rezidentiale , #Targ imobiliar