Cel mai mare targ imobiliar al toamnei incepe vineri

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 15:16
1718 citiri
Cel mai mare targ imobiliar al toamnei incepe vineri

Cel mai mare targ imobiliar al toamnei 2013- Targul National Imobiliar TNI incepe vineri, 4 octombrie, la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Evenimentul va reuni un numar record 85 de companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de vanzare, dar si de inchiriere de locuinte noi, si vechi, spatii comerciale, si terenuri din Bucuresti, Ilfov si Valea Prahovei, anunta organizatorii.

Ofertele imobiliare prezente exclusiv la Targul National Imobiliar TNI incep de la 17.500 EURO TVA inclus, pentru o garsoniera situata in ansamblul rezidential Studio Plus, langa metrou Dimitrie Leonida, si merg pana la 4.200.000 EURO pentru un spatiu turistic din Predeal, zona Trei Brazi.

Ansamblurile rezidentiale noi ce se lanseaza acum in cadrul evenimentului TNI: Vista Rezidential Concept, Shine Residence II, Gama Residence 2- Metalurgiei, Mary Residence, Joy Residence, Alexis Residence, Galaxy Residence si Tonny's Residence aduc semne pozitive, anuntand dezvoltarea si maturizarea pietei imobiliare din Romania.

SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, lanseaza la TNI Vista Rezidential Concept, primul ansamblu rezidential din sud la baza caruia sta un concept unic si indraznet. Proiectul va dispune de o promenada comerciala ce va reuni facilitati si brand-uri de renume, fiind unul dintre cele mai complete si ambitioase proiecte rezidentiale din Bucuresti.

Proprietatile executate silit si activele imobiliare ale statului roman, vedetele acestui targ

Daca in anul 2008 o vila in zona Pipera costa intre 200.000 si 400.000 EURO, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential ce este executat silit pot fi achizitionate cu preturi cuprinse intre 75.000 EURO si pana la 135.000E EURO+ TVA.

In premiera la un targ imobiliar, compania Active Conexe promoveaza in cadrul TNI o serie de active imobiliare ale statului roman ce pot fi inchiriate sau dezvoltate impreuna cu parteneri.

Compania ofera un parteneriat avantajos pentru desfasurarea de activitati comerciale, detinand spatii de birouri, hale de productie, depozite deja existente sau terenuri in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii: Dolj, Cluj, Bihor, Sibiu, Brasov, Constanta, Iasi sau Timis.

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, va participa la TNI, pentru prima oara de la finalizarea lucrarilor, cu cele 210 apartamente noi din ansamblurile Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2.

Pentru vizitatorii TNI, Adama a pregatit pachete speciale care includ, alaturi de apartamentul achizitionat, si un loc de parcare sau un spatiu de depozitare. Preturile pentru un apartament de doua camere in Evocasa Optima 2 pornesc de la 59.000 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, pretul ajunge la 91.935 euro + TVA.

#Targul National Imobiliar TNI, #targ imobiliar toamna, #targ imobiliar Palatul Parlamentului, #vanzare locuinte noi, #vanzare locuinte executate silit , #Targ imobiliar