Cum poti cumpara o casa cu 15 000 euro!

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 09:50
10060 citiri
Cum poti cumpara o casa cu 15 000 euro!

In acest weekend cei care isi doresc o casa pot vizita Targul Imobiliar Project Expo de la Palatul Copiilor. Aici vor avea la dispozitie sute de oferte care mai de care mai interesante si foarte accesibile, iar principala atractie o va reprezenta casa de 15 000 de euro! 

Unul dintre expozantii Targului Imobiliar Project Expo va oferi o solutie rentabila pentru pesoanele cu venituri reduse care vor totusi sa achizitioneze o locuinta. Aceasta consta in posibilitatea construirii unei vile cu o suprafata de 110 metri patrati, care costa mai putin decat o masina!

Varianta aceasta presupune un look modern al locuintei, iar materialele din care este construita sunt obtinute prin tehnologii inovatoare si pot fi naturale sau traditionale.

Aceste materiale sunt rezistente la toate genurile de intemperii si actiuni provocate de mediul inconjurator si pot rezista chiar sute de ani. De asemenea si rezistenta la un cutremur major este crescuta fata de alte tipuri de constructii.

Genul acesta de constructie are un procent de conductibilitate termica foarte redus, materialele din care este construita casa avand proprietatea de a reduce transmisia caldurii intre doua medii cu temperature diferite. Spre exemplu, la o cladire din beton se pierde un volum al caldurii mult mai mare.

Finisajele exterioare cuprind tamplarie PVC cu termopan si usa metalica.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, cei interesati pot vizita Targul Imobiliar Project Expo in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vor avea la dispozitie sute de oferte, toate pentru a satisface una dintre cele mai mari dorinte ale oricarei persoane – aceea de a avea propria casa!

Vizitatorii sunt asteptati la acest targ, la Palatul Copiilor, intre 29 si 31 mai in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa, #euro, #oferte, #weekend , #Targ imobiliar