Discounturi de pana la 40% la locuinte

Sambata, 21 Mai 2011, ora 11:14
1483 citiri
Discounturi de pana la 40% la locuinte

In cadrul targului care se inchide duminica seara, Project Expo, desfasurat la Palatul Copiilor din Bucuresti, cei care sunt in cautarea unei case pot gasei garsoniere de la 23.400 de euro sau apartamente de doua camere la 40.000 de euro.

Expozantii scot la vanzare o gama larga de locuinte - de la garsoniere de 23.400 euro pana la case ecologice de 79.000 de euro, conform evz.ro. Targul Imobiliar Expo dureaza trei zile si se desfasoara la Palatul Coppilor din Capitala. 

"Reducerile de pret pe perioada targului sunt de pana la 40%", spune Adina Patilea, coordonator PR al targului imobiliar Project Expo. 

O parte dintre expozanti au incheiat intelegeri cu bancile, prin care cumparatorii pot beneficia de conditii avantajoase la credite. 

"Majoritatea potentialilor clienti merg direct la banci pentru a-si finanta achizitia locuintei. Ei nu stiu ca unii dezvoltatori au incheiat parteneriate cu bancile si ofera credite la costuri similare cu cele ale creditelor din programul «Prima Casa», sau chiar mai mici", afirma organizatorii targului. 

Credite de acest gen pot fi contractate pentru cumpararea unor locuinte din oferta companiei Premier Service sau SudRezidential.ro, ambele activand in sudul Capitalei.

Printre ofertele de criza se gaseste si locul de parcare inclus in pretul locuintei.

Mai mult, sunt tot mai frecvente ofertele cu bucatarii complet mobilate si utilate, mai ales in vilele de lux din zona Pipera-Tunari, precum cele din cartierul rezidential Sydney, al dezvoltatorului South Pacific. 

Pretul locuintelor

In ceea ce priveste preturile, garsonierele pot fi cumparate pe perioada targurile cu discounturi de 500-1.000 de euro. Cea mai ieftina locuinta prezentata este o garsoniera de 23.400 euro, situata in sudul Capitalei. Cel mai ieftin apartament cu doua camere se afla tot in partea de sud a Bucurestiului, in zona Berceni-Aparatorii Patriei si costa 40.000 euro. 

In ceea ce priveste vilele, cel mai mic pret il are o proprietate din Jilava, 46.000 euro. Vila are o suprafata construita de 130 metri patrati, cu un teren de 310 metri patrati si se afla in cadrul unui ansamblu rezidential.

Cei interesati de un apartament de vacanta vor gasi oferte in Sinaia, la preturi ce variaza intre 50.000 si 120.000 euro, in functie de suprafata. Cei care doresc o locuinta de vacanta in Sinaia pot opta pentru o varianta unde camerele pot fi recompartimentate, in cadrul ansamblului de locuinte Izvorul Dorului.

 

#pret case, #pret apartamente, #targ imobiliar, #project expo, #palatul copiilor, #piata imobiliara , #Targ imobiliar