Imobiliare: ofertele dezvoltatorilor la primul targ din acest an

Luni, 15 Februarie 2010, ora 13:46
2087 citiri
Imobiliare: ofertele dezvoltatorilor la primul targ din acest an

In cadrul primului targ imobiliar din acest an, Domus Expo Imobiliare, dezvoltatorii au expus peste 7.000 de locuinte, cele mai cautate fiind apartamentele cu 2 camere.  Pretul locuintelor prezente in cadrul targului au variat intre 484 si 1800 euro + tva pe metru patrat.

O noutate a targului Domus Expo Imobiliare a fost cererea locuintelor cu suprafete mari, dar si disponibilitatea cumparatorilor de a achita avansul pentru apartamentele contractate.

Vizitatorii au fost atrasi de ofertele speciale si de discounturile practicate de dezvoltatori pe perioada targului. Astfel, primii cinci clienti care au contractat locuintele din cartierul Green City pe perioada targului au primit o bucatarie cadou.

Ca urmare a discutiilor cu peste 750 de potentiali cumparatori prezenti la Domus Expo, Green City a luat decizia sa relanseze incepand cu data de 15 februarie 2010 programul Green Accesibil, sistemul de rate la dezvoltator care consta in achitarea unui avans de 25% din suma totala si a unor rate lunare incepand cu 500 de euro pe luna.

„Acest sistem de vanzare a avut rezultate foarte bune in 2009 si de aceea am hotarat, in urma discutiilor cu cei ce au vizitat Domus Expo, sa-l propunem cumparatorilor si in 2010.

Cred ca oricine vine sa viziteze Green City si vede calitatea constructiilor, infrastructura deja construita si spatiul verde de dimensiunile parcului Cismigiul va lua serios in considerare achizitionarea unei case cu teren si curte la pretul unui apartament de 3 camere", afirma Alexandru Petrescu, director de vanzari la Green City.

„Cu toate ca suntem in plina criza finaciara exista o mare dorinta in achizitionarea unui apartament in cadrul unui ansamblu rezidential nou si asta am observat in aceste trei zile in care am participat la targul Domus Expo, pe care il consider un real succes prin numarul mare de vizitatori interesati sa cumpere o locuinta", a declarat Madalina Nitoiu, Marketing Manager al firmei Procema, dezvoltatorul Ten Blocks Residence.

Dezvoltatorul ansamblulului Greenfield a pregatit trei oferte pe perioada targului, care au pornit de la amenajarea gratuita a gradinii, discounturi la taxa de scolarizare sau burse in valoare de 3500 euro la scoala privata Little London pentru copii cumparatorilor in acest ansamblu.

Dezvoltatorii au programat si pentru zilele urmatoare vizionari ale apartamentelor, astfel incat fiecare client sa primeasca o oferta personalizata in functie de modalitatea de plata aleasa. 

"Numai sambata am avut circa 30 de vizionari direct de aici pe santier, noi avand locuintele finalizate integral si trei clienti au rezervat locuinte achitand avansul aferent acestora in cadrul ansamblului Vitan Residence. In calitate de expozant al Targului Domus Expo, primul targ de profil al anului 2010, dorim sa evidentiem ca a fost un targ prolific", a declarat Alexandru Neagu, Director General RPF Development.

"Comparativ cu alte expozitii imobiliare, la Domus Expo am intalnit persoane realmente interesate de cumpararea unui apartament, iar numarul celor inscrisi de noi in baza de date depaseste 100 de familii si nu am reusit sa ii inscriem pe toti cei opriti la stand interesati de oferta noastra.

Oamenii sunt putin mai deschisi achizitionarii unei locuinte fata de anul trecut", a declarat Irina Albu, Sales Manager Cordia Residence.

Si institutiile financiar - bancare prezente la targ au adunat peste 500 de contacte ale potentialilor clienti care au cerut consultanta si oferte pentru creditele ipotecare. Reprezentantii acestora au declarat ca aproape toti vizitatorii interesati de contractarea unui credit erau eligibili pentru a primi un imprumut cu plafon de pana la 70.000 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezvoltatori, #imobiliare, #locuinte , #Targ imobiliar