Imobiliare: preturi de la 21.000 euro la Targul Imobiliar National

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 11:33
2066 citiri
Imobiliare: preturi de la 21.000 euro la Targul Imobiliar National

Dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar National-tIMOn, care va incepe pe 9 septembrie la Bucuresti, incearca din nou sa vanda locuinte "pe hartie", lansand oferte care pornesc de la 21.000 de euro pentru o garsoniera, informeaza Mediafax.

Vanzarea off-plan (pe hartie) era un obicei pe piata imobiliara inainte de declansarea crizei financiare deoarece preturile erau simtitor mai reduse decat cele practicate la finalizarea proiectului.

Din cauza dificultatilor financiare ale dezvoltatorilor imobiliari, care au dus la intarzierea finalizarii proiectelor, potentialii cumparatori au devenit reticenti la astfel de achizitii.

Acestia prefera sa cumpere acum locuinte deja finalizate avand in vedere ca preturile s-au diminuat.

Editia a 17-a a tIMOn se va desfasura in Piata Constitutiei intre 9 si 12 septembrie, iar cele mai mici preturi promovate de dezvoltatorii prezenti sunt de 21.012 euro, plus TVA de 5% pentru garsoniere si de 35.800 de euro, plus TVA pentru apartamente de trei camere.

Locuintele vor fi finalizate in maxim trei luni de la startul proiectului, programat pe 15 septembrie si cei care semneaza contracte nu vor plati decat in momentul in care isi vor primi apartamentul finalizat.

Proiectul de 170 de locuinte este dezvoltat in Mogosoaia, iar constructia acestuia se va face exclusiv din banii dezvoltatorului. 

"Pana la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca niciun ban. Vom face liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci cand locuinta va fi livrata.

In concluzie, nu exista niciun pericol ca beneficiarii proiectului sa piarda bani", a declarat, intr-un comunicat al organizatorilor targului, George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola, agentul exclusiv al proiectului.

Printre expozantii tIMOn se numara BeIgloo, Adama, Real Time, Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidential Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels, precum si cu oferta exclusiva a 30 de brokeri independenti membri ai Asociatia Brokerilor Imobiliari. Pe langa oferta de locuinte noi, la targ vor fi promovate si 4.000 de unitati vechi.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#imobiliare, #targ, #national, #apartamente , #Targ imobiliar