Licitatie in scadere de locuinte la Targul imobiliar tIMOn

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 14:37
1165 citiri
Licitatie in scadere de locuinte la Targul imobiliar tIMOn

Organizatorii targului imobiliar national tIMOn, deschis joi in Bucuresti, vor organiza duminica o licitatie olandeza, in scadere, pentru vanzarea a cinci locuinte, cu preturi pornind de la 45.000 de euro - 150.000 de euro.

"Oferta va include apartamente si o casa pe pamant. (...) Modelul de licitatie propus este cel olandez. Fiecare proprietate va fi licitata catre public incepand cu pretul sau de lista, in sens descrescator", a declarat, la deschiderea targului, Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn, potrivit Mediafax.

El a mentionat ca licitatia va avea sase pasi, pornind de la 600 de euro.

Printre alte modalitati de a atrage vizitatori la targ, organizatorii organizeaza si o serie de dezbaterile pe diverse subiecte ale pietei imobiliare, intre expozanti si potentialii cumparatori.

"Se va discuta liber si fara ocolisuri despre agentii, dezvoltatori si fonduri de investitii, despre capcane imobiliare, despre cum, cand si in ce conditii obtii cel mai bun pret pentru o locuinta si chiar despre «oferte de nerefuzat» de care trebuie sa te feresti", a mai spus Vlasceanu. 

 

#apartamente, # licitatie, # imobilare, # casa , #Targ imobiliar