Masina personala, avans la casa noua

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 12:10
1420 citiri
Masina personala, avans la casa noua

Daca anii trecuri, expozitiile de locuinte ieseau cu inghesuiala si vanzari de milioane de euro, ultimele targuri de case au aratat mai degraba ca niste intruniri pentru schimb de informatii intre dezvoltatori si agentiile imobiliare.

In cadrul ultimului targ imobiliar organizat la sfarsitul saptamanii trecute dezvoltatorii au incercat din rasputeri sa profite de putina activitate de pe piata rezidentiala iscata de programul "Prima casa", informeaza Financiarul.

De aceea, majoritatea dezvoltatorilor si-au ajustat ofertele pentru a putea prinde macar ceva din infuzia de capital care, pana acum, a adus cele mai multe beneficii vanzatorilor de apartamente vechi.

Reprezentantii unei firme dezvoltatoare accepta vanzarea prin orice gen de credit bancar, mai ales prin programul guvernamental "Prima casa", dar accepta ca avans si autoturisme, garsoniere sau apartamente din Bucuresti plus diferenta.

La semnarea antecontractului, vanzatorul va percepe un avans de 10.000 de euro garantat cu terenul pe care se va construi locuinta aleasa.

Apoi, dupa finalizarea la rosu a locuintei se va plati diferenta de suma, moment in care se face transferul de proprietate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avans, #casa, #masina, #noua, #personala , #Targ imobiliar