Proiecte imobiliare pentru toate exigentele, la targul tIMOn

Vineri, 09 Martie 2007, ora 08:09
854 citiri

Targul imobiliar tIMOn va promova zece ansambluri rezidentiale si proiecte unicat pentru Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara sau Costinesti, incercand sa acopere toate tipurile de clienti, a declarat joi directorul evenimentului, Vlad Vlasceanu.

Targul Imobiliar National - tIMOn -, eveniment organizat de Admedia Consulta, in perioada 14-18 martie, la World Trade Center Bucuresti, sub forma unui concept cu participare internationala, va reuni cel putin 50 de actori ai industriei imobiliare din Romania. Organizatorii au declarat pentru NewsIn ca ofertele de pret ale apartamentelor se adreseaza nu numai solicitantilor de locuinte familiale sau de vacanta, ci si investitorilor in imobile sau cumparatorilor excentrici.

Organizatorii au in vedere cinci categorii de cumparatori. "Ne-am gandit la cei care solicita o locuinta cat mai accesibila bugetului propriu, la clientii pentru apartamente in centrul orasului si zonele semicentrale, la clientii pentru vile, dar ne indreptam ofertele si catre investitorii imobiliari si consumatorii de lux", a declarat directorul evenimentului.

Potrivit lui Vlasceanu, in prezent, cererea de pe piata abunda, iar marile proiecte de infrastructura imobiliara devin din ce in ce mai numeroase, implicand oportunitati pentru dezvoltatori si noi cerinte pentru factorii de decizie. Directorul evenimentului mai spune ca noutatile aduse de catre tIMOn pregatesc deja inscrierea evenimentului, o data cu 2008, in circuitul evenimentelor imobiliare din Europa.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)