Project Expo aduce cele mai avantajoase oferte imobiliare

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 11:40
1860 citiri
Project Expo aduce cele mai avantajoase oferte imobiliare

Palatul Copiilor va gazdui in perioada 7-9 mai, Targul Imobiliar Project Expo. Printre cele 45 de companii de profil care si-au anuntat participarea in cadrul targului, se vor numara dezvoltatorul imobiliar Cordia si compania RPF Development.

Dezvoltatorul imobiliar Cordia va prezenta in cadrul Project Expo ansamblul residential Parcul Privighetorilor, ce este localizat in zona Baneasa si cuprinde 118 apartamente de lux.


Complexul residential Vitan Residence, al companiei RPF Development, se afla in zona central a capitalei, adiacent de Sos Mihai Bravi si Splaiul Unirii.


Toate aparatmente scoase la vanzare in cadrul Targului imobiliar beneficieaza de finisaje complete si sunt dotate cu zone de servicii(sala de fitness, sala de forta si sauna), spatii de depozitare si finisaje termoizolante de ultima generatie.


Noile oferte imobiliare se gasesc la Targul Imobiliar PROJECT EXPO in perioada 7 – 9 mai 2010, iar persoanele interesate pot gasi mai multe detalii referitoare la acest eveniment accesand site-ul www.projectexpo.ro.

#targ imobiliar, # apartamente de lux, # ansambluri rezidentiale, #project expo , #Targ imobiliar