tIMOn face reduceri de grup de pana la 30% unor jurnalisti care vor locuinte

Vineri, 19 Martie 2010, ora 15:47
1763 citiri
tIMOn face reduceri de grup de pana la 30% unor jurnalisti care vor locuinte

Doisprezece jurnalisti vor beneficia de reduceri de pana la 30% la cumpararea unei locuinte din partea dezvoltatorilor expozanti la targul imobiliar tIMOn, care motiveaza discountul prin faptul ca achizitiile s-au facut "la pachet". 

"Ne-am dat seama ca jurnalistii se afla intr-o situatie speciala fata de alti cumparatori de locuinte, mai ales datorita contractelor pe drepturi de autor care le ingreuneaza aprobarea de credite la banca, dar si datorita multitudinii de informatii la care au avut acces de-a lungul timpului, care ii fac sa fie reticenti si sa caute cu mai multa atentie atunci cnd vor sa achizitioneze o locuinta", explica Vlad Vlasceanu, directorul targului tIMOn.

Organizatorilor le-a venit ideea de a oferi reduceri jurnalistilor dupa ce mai multi ziaristi prezenti la targ si-au exprimat intentia de a-si cumpara o locuinta.

Astfel, tIMOn a strans pentru jurnalisti o echipa de profesionisti care sa le prezinte informatii privind fiecare ansamblu rezidential si a fiecarui dezvoltator din Bucuresti, cat si privind solutiile de creditare adaptate situatiei lor.

Programul destinat jurnalistilor se va concretiza prin oferirea unor discounturi de grup pentru 12 gazetari inscrisi.

Dupa ce vor fi gasite apartamentele potrivite pentru fiecare dintre jurnalisti, acestia vor face primele vizionari si vor alege, dupa caz, solutia optima de creditare.

Potrivit organizatorilor, in situatia in care nu se vor gasi soluti de creditare, mai multi expozanti sunt pregatiti sa le ofere rate la dezvoltator sau programe "rent to buy".

"Desi procesul de achizitie a unei locuinte poate fi unul lung si anevoios, pe cei 12 jurnalisti ii asteapta cei mai buni specialisti, care sa le usureze acest drum si care sa-i asigure ca gasesc cele mai bune solutii.

Ne asteptam ca acest proces sa dureze intre o saptamana si trei luni, dar suntem convinsi ca, la sfarsit, fiecare dintre ei va avea locuinta care sa i se potriveasca si, mai ales, solutia de creditare si pretul care sa i se potriveasca", a mai spus Vlasceanu.

Targul imobiliar tIMOn, aflat la cea de-a XVI-a editie, se desfasoara in perioada 18-21 martie in Piata Constitutiei, avand o suprafata de expunere de 5.000 metri patrati.

Targul reuneste 60 de dezvoltatori, trei agentii imobiliare, o companie de consultanta imobiliara, un broker de credite, o companie de arhitectura, o banca si cinci furnizori de servicii pentru piata imobiliara.

Totodata, targul reuneste oferte de locuinte noi si vechi din Bucuresti si orasele mari din tara, precum si locuinte de vacanta din Cipru, Spania, Turcia sau Bulgaria.

Targul Imobiliar National Timon a avut anul trecut cinci editii, iar in acest an acestea vor fi in numar de trei - primavara, toamna si iarna. 

#timon, # reduceri, # jurnalisti, # locuinte , #Targ imobiliar