Care sunt cele mai bune terenuri din Bucuresti, blocate de criza

Joi, 29 Octombrie 2009, ora 10:54
2080 citiri
Care sunt cele mai bune terenuri din Bucuresti, blocate de criza

Dezvoltatorii imobiliari vor sa construiasca mega-proiecte comerciale sau proiecte mixte care contin si spatii comerciale, pe terenurile unor foste fabrici. Proprietarii acestora au amanat investitiile din cauza crizei, dar autoritatile contesta planurile dezvoltatorilor imobiliari.

Spre exemplu, Dambovita Center sau ParkLake Plaza si-au atras contestatari atat in randul opiniei publice, cat si in randul autoritatilor, proiectul ParkLake fiind contestat de Prefectura Municipiului Bucuresti, in timp ce Plaza Centers se afla in litigiu cu Primaria Sectorului 1 privind Planul Urbanistic Zonal de la Dambovita Center, informeaza Ziarul Financiar.

Mihai Bogza, Associate director in cadrul diviziei de terenuri a Colliers International, crede ca "printre terenurile cu cel mai mare potential pentru dezvoltare imobiliara din Bucuresti se numara cel destinat proiectului Esplanada, dar si Casa Radio. Ambele proiecte urmeaza a fi dezvoltate in parteneriat public-privat; datorita locatiei, dar si anvergurii lor, vor deveni cu siguranta proiecte de referinta ale Bucurestiului".

Printre terenurile alese de investitori pentru constructia unor centre comerciale se numara si suprafetele fostelor fabrici Laromet si Helitube din zonele Bucurestii Noi, respectiv Colentina.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#centru, #comercial, #criza, #imobiliare, #terenuri , #Terenuri