ECE vrea sa ia 3 fabrici pentru a face mall-uri

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 14:42
1731 citiri
ECE vrea sa ia 3 fabrici pentru a face mall-uri

Dezvoltatorul german ECE Projektmanagement, care gestioneaza un portofoliu de 83 de centre comerciale, analizeaza achizitia a trei fabrici mari localizate in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. Compania intentioneaza sa demareze in acest an primul proiect comercial la nivel local.

Dezvoltatorul german ECE Projektmanagement, care gestioneaza un portofoliu de 83 de centre comerciale la nivel european, analizeaza achizitia a trei foste platforme industriale mari localizate in Sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. Compania intentioneaza sa demareze in acest an primul proiect comercial la nivel local.

“Suntem foarte interesati sa achizitionam un teren in Bucuresti. Avem ca target trei-patru loturi in Capitala, dar, din pacate, piata este blocata. Exista inca in interiorul Bucurestiului terenuri mari, foste platforme industriale, care pot fi convertite in proiecte mixte de comercial plus birouri sau comercial plus rezidential”, a declarat pentru Business Standard Radu Merica, directorul general al ECE in Romania.

Compania a anuntat in 2006, la intrarea pe piata locala, ca este interesata de achizitia a zece terenuri cu suprafete mari, de trei-cinci hectare, pe care sa dezvolte centre comerciale in care investitia medie alocata sa fie de 100 mil. euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bucuresti, #ece, #fabrici, #mall, #teren , #Terenuri