Primaria Bucuresti a preluat in administrare terenurile din cartierul Henri Coanda

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 17:35
2664 citiri
Primaria Bucuresti a preluat in administrare terenurile din cartierul Henri Coanda

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a informat miercuri ca Primaria Municipiului Bucuresti a preluat in administrare terenurile aferente cailor publice din ansamblul Henri Coanda, pentru asigurarea bazei legale necesare realizarii utilitatilor in acest cartier, informeaza Newsin.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si autoritatile publice locale implicate in dezvoltarea cartierului de locuinte Henri Coanda au intreprins o serie de masuri pentru asigurarea bazei legale necesare realizarii utilitatilor in acest cartier.

Astfel, au fost emise, de catre unitatile administrativ teritoriale, mai multe hotarari de consiliu in vederea trecerii in patrimoniul Consiliului General al Municipiului Bucuresti a terenurilor aferente cailor publice din ansamblu", se spune in comunicatul MDRT.

Prin aceste modificari, Primaria Municipiului Bucuresti preia in administrare terenurile administrate anterior de catre autoritatile administratiei publice locale (Sector 1), totodata preia in proprietate si administrare si terenurile detinute anterior de orasul Voluntari si Consiliul Judetean Ilfov, in vederea realizarii lucrarilor de investitii aferente drumurilor, asigurarii cu utilitati si dotari tehnico-edilitare a constructiilor din ansamblul de locuinte "Henri Coanda".

Potrivit MDRT, in acest fel se creeaza premisele pentru asigurarea functionalitatii ansamblului de locuinte din cartierul "Henri Coanda" si pentru corelarea finalizarii locuintelor cu finalizarea lucrarilor drumurilor, asigurarii cu utilitati si dotari tehnico-edilitare.

#ansambluri de locuinte, #cartier, #cartierul henri coanda, #henri coanda, #locuinte, #terenuri, #utilitati , #Terenuri