Cea mai intalta cladire din Piata Victoriei a fost vanduta cu 50 milioane de euro

Miercuri, 01 August 2012, ora 13:59
3282 citiri
Cea mai intalta cladire din Piata Victoriei a fost vanduta cu 50 milioane de euro

Cladirea de birouri Tower Center, din Piata Victoriei, inalta de 106 metri si avand 22 de etaje, a fost vanduta pentru 50 milioane de euro.

Cladirea a fost vanduta de catre Industrialexport si Avrig 35 catre oamenii de afaceri Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu, scrie Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

Alpha, care, conform intelegerii initiale cu dezvoltatorii, ar fi trebuit sa devina si chirias in cladire, a ramas implicata in proiect, in conditiile in care luna trecuta a acordat un alt imprumut de aproape 15 mil. euro catre proprietarii cladirii.

Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu au mai dezvoltat in Bucuresti proiectul UpGround din Pipera, iar Papalekas a rascumparat in ultimul an centrul City Mall, aflat in faliment, pentru 17,3 milioane de euro.

Wall-Street.ro scrie ca negocierile pentru tranzactie au durat intre 6 si 8 luni, incluzand perioada de implementare a masurile decise de catre admnistratorul special al societatii, administratorul judiciar si banca.

Cladirea Tower Center este neocupata a fost finalizata in 2008 si este neocupata de peste trei ani.

#Tower Center International, #cladire afaceri Piata Victoriei, #Ioannis Papalekas, #Dragos Bilteanu , #Tranzactii imobiliare