Contempo introduce serviciile all-in-one pe piata imobiliara autohtona

Miercuri, 19 Septembrie 2007, ora 14:10
2397 citiri

Contempo, prima retea de magazine imobiliare stradale, urmeaza sa introduca pe piata de real-estate din Romania un nou concept de business, prin care ofera clientilor sai servicii all-in-one, informeaza un comunicat de presa.

Contempo reprezinta un proiect dezvoltat pentru piata din tara noastra de catre unul dintre cele mai importante grupuri de real-estate din Spania si din Europa, in parteneriat cu firma spaniola GIS, care desfasoara de peste cinci ani afaceri imobiliare de succes in Romania. Contempo isi propune sa valorifice experienta in afaceri imobiliare a grupului, care activeaza in aceasta industrie de peste 25 de ani, iar din anul 2005 si-a deschis filiale in Polonia si Romania. Acest grup detine in Bucuresti terenuri pentru constructia a 1.000 de apartamente si dezvolta in prezent trei proiecte rezidentiale, unul dintre acestea fiind Harmonia Residence, in Nordul capitalei, care cuprinde 88 de apartamente, duplexuri si locuri de parcare.

Proiectul Contempo consta in dezvoltarea unei retele de magazine imobiliare stradale, care ofera clientilor solutii si servicii complete, cu privire la toate tipurile de tranzactii imobiliare, consultanta financiara si juridica, la standarde internationale.

Printr-o investitie de 2 milioane Euro, Contempo este in masura sa ofere clientilor sai solutii personalizate privind toate categoriile de tranzactii imobiliare, care includ, pe langa o oferta vasta de proprietati, servicii de consultanta financiara si juridica.

"Conceptul de "retea de magazine imobiliare" a fost deja implementat pe piata de real-estate din Spania, unde a inregistrat un real succes, ceea ce ne determina sa credem ca grupul nostru va obtine rezultate foarte bune si pe piata imobiliara romaneasca, devenind un trend-setter in acest domeniu. Dinamica si potentialul de dezvoltare ale acestui segment au fost principalele motive care au stat la baza deciziei noastre de a intra pe piata din Romania.", declara Rafaela Nebreda, Managing Partner Contempo.

Serviciile Contempo se adreseaza atat clientilor individuali, cat si investitorilor si dezvoCONTEMPO.JPGltatorilor de proiecte imobiliare prezenti pe piata din Romania, carora le ofera servicii complexe, precum consultanta in realizarea master-planului pentru optimizarea eficienta a locatiei, strategie de marketing, strategie de vanzari, asistenta juridica, precum si un substantial suport media propriu (web-site, revista, brosuri, campanii de comunicare).

Contempo detine la ora actuala 4 locatii in Bucuresti, in zone centrale precum: Piata Victoriei, Obor-Mosilor, Perla-Dorobanti si Bld. Nicolae Titulescu, urmand ca pana la finalul anului, reteaua de magazine sa ajunga la un numar de 7 locatii, care sa acopere fiecare zona din capitala.

Incepand cu anul 2008, grupul are ca obiectiv extinderea retelei de magazine imobiliare in toata tara, acoperirea nationala realizandu-se prin orientarea catre principalele orase din Romania.

Portofoliul Contempo cuprinde in prezent aproximativ 1.500 de locuinte pozitionate in proiecte noi, 150 de case in proiecte rezidentiale din strainatate, aproximativ 200 de locuinte in regim de exclusivitate si peste 2.000 de locuinte second hand.

Despre Contempo

Contempo reprezinta prima retea de magazine imobiliare stradale din Romania, care ofera clientilor solutii si servicii complete privind tranzactiile imobiliare, pornind de la procesul de cautare a unei proprietati, pana la oferirea unor servicii de consultanta financiara si juridica.

Contempo isi propune ca, pe termen lung, sa dezvolte proiectul din Romania si in alte tari.

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.