Cum au primit masonii cadou de la Guvern un teren de 1,5 milioane de euro

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 07:00
3655 citiri
Cum au primit masonii cadou de la Guvern un teren de 1,5 milioane de euro

Marea Loja Nationala a masonilor din Romania a primit de la Guvern un teren evaluat la 1,5 milioane de euro, la pretul pietei, desi in acte valoarea trecuta este de 3 ori mai mica.

Proprietatea a fost evaluata de autoritati la 500.000 de euro si va putea fi folosita de Marea Loja vreme de 49 de ani, potrivit Digi 24.

"Asociatia Marea Loja Nationala din Romania va construi din resurse proprii, pe acest teren, situat in Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei, un centru socio-cultural de interes public, in cadrul caruia vor functiona o biblioteca, sali de lectura, sali de expozitie, sali de conferinta, un muzeu, dar si o serie de alte facilitati puse la dispozitia publicului pentru sprijinirea proiectelor educationale", se arata intr-un comunicat al Marii Loje Nationale din Romania.

Cu toate acestea, terenul concesionat de Guvern se afla in zona de nord, foarte aproape de Centrul Romexpo, iar expertii in imobiliare sustin ca pretul zonei ar fi de chiar de trei ori mai mare decat cel declarat, ajungand pana la 1,5 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#teren masoni Romexpo, #masoni cadou Guvern, #teren concesionat masoni , #Tranzactii imobiliare