EXCLUSIV Managerul dezvoltatorului Impact SA si-a dat demisia. Vezi motivele!

Marti, 21 Mai 2013, ora 18:42
4315 citiri
EXCLUSIV Managerul dezvoltatorului Impact SA si-a dat demisia. Vezi motivele!
Stefan Gheorghiu si-a dat demisia de la Impact

Stefan Gheorghiu si-a dat demisia din functia de director general al dezvoltatorului imobiliar Impact, pentru a conduce operatiunile globale din domeniul real estate de la Gfk, unul dintre liderii mondiali in domeniul cercetarii de piata.

Gheorghiu a precizat, pentru Business24 ca ramane membru in Consiliul de Administratie de la Impact si a mentionat ca decizia sa nu are absolut nicio legatura cu respingerea planului sau de dezvoltare propus in aprilie. De asemenea, demisia sa nu are legatura cu schimbarea actionariatului.

"Nu are nicio legatura cu respingerea planului. Intrucat sunt perfectionst in tot ceea ce fac si prefer sa ma dedic unei cauze in totalitate, am preferat sa imi dau demisia de la Impact si sa accept o noua provocare la care lucrez de peste trei ani de zile. Pozitia se numeste global head of real estate pentru GfK", a declarat Stefan Gheorghiu, pentru Business24.

Fostul CEO mai spune ca la noul job va fi direct responsabil pentru toate aspectele ce tin de domeniul real estate din aproximativ 100 de tari, unde firma GfK este prezenta.

De asemenea, omul de afaceri spune ca a avut cele mai multe voturi, ca sa ramana in Consiliul de Administratie.

"Am castigat "fotoliul" cu cele mai multe voturi, din cei cinci membri si raman in continuare dedicat firmei Impact ca membru in consiliul de Administratie, pentru sprijinirea noului consiliu si noului director general in vederea indeplinirii obiectivelor mandatului meu initial".

Schimbari in conducerea Impact Development

La sfarsitul lunii aprilie, Dan Ioan Popp, Valentin Ionescu, Vlad Neacsu si Dimitris Sophocleos au fost inlocuiti din Consiliul de Administratie al companiei Impact SA. In prezent, cel mai mare actionar al companiei si presedinte al Consiliului de administratie este Gheorghe Iaciu, cu un pachet de 23,22% din activele companiei.

Popp este unul din fondatorii companiei si a ocupat, la fel ca Sophocleos functia de presedinte a Consiliului de administratie la Impact Developer.

Dan Ioan Popp a fost unul dintre fondatorii Impact Developer alaturi de Carmen Daniela Sandulescu. Popp a a detinut de la infiintarea companiei si pana in aprilie 2012 functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

Schimbarile in conducerea Impact au venit pe fondul rezultatelor financiare slabe si a pierderilor inregistrate de companie in anii 2010 si 2011, cand pierderile au cumulat aproape 40 de milioane de lei.

Cine este Gfk

GfK este unul dintre cele mai mari institutii de cercetare de piata din lume care ofera servicii complete.

GfK furnizeaza servicii in toate segmentele de piata majore - bunuri de consum, produse farmaceutice, media si servicii. Serviciile furnizate de GfK sunt impartite in doua sectoare, Consumer Choices si Consumer Experiences.

#Stefan Gheorghiu Impact, #demisie Stefan Gheorghiu , #Tranzactii imobiliare