Ce parchet aleg sibienii pentru apartamentele lor?

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 15:25
2604 citiri
Ce parchet aleg sibienii pentru apartamentele lor?

(P) Un lucru pe care multi oameni il urmaresc este acela de a fi la moda. Daca un lucru, insa, e azi la moda, maine lucrurile se pot schimba considerabil. Un lucru asemanator s-a intamplat si cu parchetul. Daca pentru o perioada de timp (ce-i drept, scurta) a fost considerat "demodat", in ultima vreme acesta a revenit in forta. Din ce in ce mai multi oameni ce detin un apartament in Sibiu aleg sa foloseasca parchetul pentru a-si pardosi incaperile.

Magazinele de specialitate se intrec in numarul de oferte si de cat de tentante aceste pot sa fie, incearca sa detina o gama cat mai larga, astfel incat clientul sa aiba de unde alege.

Cele mai folosite esente in fabricarea de parchet sunt cele de stejar, pin sau castan, in timp ce clientii mai pretentiosi pot alege esente mai exotice, cum ar fi tec-ul, iroko-ul sau wenge-ul.

Cele mai putin pretabile incaperi la folosirea de parchet de lemn sunt bucataria si baia. Exista insa oameni care tin neaparat sa foloseasca parchet si aici, iar acest capriciu le-a fost satisfacut.

Pentru pardosirea bucatariei se recomanda folosirea esentelor de artar sau frasin, in timp ce pentru baie se recomanda esente exotice, precum Iroko, Merbau, Tec sau Wenge. Aceste esente sunt protejate in mod natural impotriva umezelii, iar nuantele deosebite pe care acestea le ofera creeaza un aspect sobru, luxos si rafinat.

In restul camerelor problemele ce se ridica sunt de ordin tehnic si de stil. Trebuie alese cu precizie si intelepciune grosimea, lacuirea, finisajul, modelul parchetului. Totodata, parchetul trebuie sa fie in concordanta cu stilul ales camerei si cu mobila din incaperea respectiva. O neconcordanta va duce la incomfort vizual.

Ofertele imobiliare Sibiu sunt nenumarate. Sibiul este in continua expansiune, iar cererea de imobile noi este pe masura. Un localnic poate observa foarte usor cat de mult s-a dezvoltat orasul in ultimii ani.

Apartamente cu 2 camere de vanzare sunt oferite in orice zona rezindentiala din orasul Sibiu. Majoritatea acestora sunt predate in stadiul de gri sau alb, ceea ce inseamna ca fiecare client isi poate finisa locuinta dupa bunul plac, isi poate puna propria amprenta asupra acestuia.

De la parchet, pana la obiecte sanitare, de la usi, pana la clante, totul se finiseaza dupa bunul plac al beneficiarului. Va sfatuim sa alegeti intelept noul apartament si, de asemenea, modul in care il finisati.

#apartamente Sibiu, #apartament vanzare Sibiu , #Vanzare apartamente