Cum sa iti vinzi apartamentul pe timp de iarna

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 15:59
2010 citiri
Cum sa iti vinzi apartamentul pe timp de iarna
Foto: www.lifeofpix.com

Stim. Vrei sa vinzi in sezon de iarna. Astepti cumparatori, dar nu sunt prea multi cei care apar si cu atat mai mult potentiali cumpratori. Mai ales ca exista foarte multe apartamente si case de vanzare.

Cand vinzi, perceptia este totul. Daca persoanele interesate nu pot simti si nu se pot vedea locuind in casa ta, atunci si-au pierdut interesul. In plus, studiile au aratat ca 98% din posibilii cumparatori nu pot vizualiza cum un spatiu gol poate fi folosit. O casa mobilata ii arata celui interesat un potential real al acelui loc. Astfel, tu creezi o conexiune emotionala pe care toti o cauta cand vizualizeaza un apartament sau o garsionera, acea conexiune care ii va motiva sa cumpere.

Prin urmare, cineva urmareste anunturile imobiliare, gaseste casa ta, evalueaza pretul si locatia si vine sa o vizioneze. Cum determini vizitatorii sa fie interesati cu adevarat de casa ta o data ce au vizualizat-o?

Incearca sa faci camerele sa para mai mari

Cumparatorul de azi isi doreste camere luminoase si spatioase. Daca vrei sa vinzi, scapa de mobila care nu e necesara si alte lucruri care iti fac camerele sa arate mici. Nu stii ce sa faci cu mobila in plus? Exista depozite de inchiriat care nu cer sume foarte mari pe luna.

O alta modalitate prin care poti face camera sa para mai mare este folosirea oglinzilor mari pe pereti.

Inlatura tablourile mici, pentru ca nu doar fac peretele sa para mai mic, dar si distrag atentia vizitatorului. Daca doresti sa ai totusi ceva pe perete, e de preferat un singur tablou mare.

Mobila deschisa la culoare intotdeauna va da senzatie de luminozitate in camera, spre deosebire de cea inchisa la culoare, la fel si culorile neutre pe pereti.

Nu ignora balconul

Toata lumea vrea un balcon. Unele persoane doresc sa il foloseasca pe post de loc de relaxare, mai ales daca ai o vedere placuta spre oras sau un spatiu verde. Alte persoane isi doresc balcon pentru a-l folosi pentru depozitat diverse lucruri. Indiferent de motiv, cei mai multi isi doresc un balcon.

Asadar, asigura-te ca este luminos, cu ferestre curate si flori colorate. Fa curat in el si scoate lucrurile care nu apartin acolo. Daca balconul este suficient de mare, poti crea chiar o ambianta placuta, punand o masuta si doua scaune pliabile.

Profita de lumina naturala

Pe timp de iarna, serile vin mai repede. Asadar, incearca sa programezi vizionarile cat mai devreme, pentru a prinde lumina naturala de afara. Daca ai draperii sau jaluzele, asigura-te ca toate sunt stranse pentru a lasa lumina sa patrunda.

Foloseste culori calde

Multe persoane zugravesc apartamentul inainte de a-l vinde. Daca nu ai folosit pana atunci, e timpul pentru culori calde pe pereti si nu numai. Foloseste obiecte decorative, statuete, lumanari parfumate, pernute - toate colorate. Culoarea trezeste emotii in fiecare.

Incearca totusi sa asortezi culorile pentru a nu fi prea mult pentru ochiul vizitatorului.

Pune accent pe beneficii

Daca apartamentul tot se afla intr-o zona cu acces la scoli/gradinite, supermarketuri, parcuri, mijloace de transport, evidentiaza acest lucru vizitatorului. De asemenea, specifica-i anul constructiei cladirii, renovari si alte beneficii care iti pot mari sansele cand vrei sa vinzi.

Sa vinzi iarna o casa poate fi chiar o provocare, dar daca urmezi aceste sfaturi, sansele sa "vrajesti" cumparatorul vor creste si ele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sfaturi vanzare apartament, #anunturi imobiliare, #apartamente vanzare, #case vanzare , #Vanzare apartamente