Cumperi un apartament? Cum iti dai seama de gradul de confort

Sambata, 04 Mai 2013, ora 10:23
3901 citiri
Cumperi un apartament? Cum iti dai seama de gradul de confort

Anunturile pentru vanzarea sau inchirierea apartamentelor contin, intotdeauna, si precizarea privind gradul de confort al locuintei respective, in general 1 sau 2.

Dar, pentru majoritatea cumparatorilor, limitele acestor categorii de confort nu sunt clare, cunoscandu-se doar faptul ca 1 este mai buna decat 2 si asa mai departe.

Si, pe buna dreptate, avand in vedere ca nu exista reglementari clare cu privire la confortul apartamentelor, potrivit specialistilor.

Acestea pot fi de categoria lux, confort 1, 2 sau 3, iar diferentele sunt, de cele mai multe ori, de natura subiectiva, a declarat, pentru Ziare.com, Daniel Crainic, marketing manager la Imobiliare.ro.

Iata, totusi, orientativ, ce separa categoriile de confort pentru apartamente:

Confort 1

Un astfel de apartament este complet decomandat. Acest lucru inseamna ca nu se face in niciun caz trecerea dintr-o camera in alta, toate camerele fiind accesibile de pe un hol.

De asemenea, suprafata unui astfel de apartament este mare: undeva la peste 30 mp pentru o garsoniera si peste 80 mp utili pentru o locuinta cu 4 camere. Potrivit lui Crainic, bucataria trebuie sa aiba minim 8 mp, iar apartamentul trebuie sa aiba balcon. In cazul celor cu peste 3 camere, trebuie sa existe si doua bai.

Citeste mai multe despre Vreti sa cumparati un apartament? Iata cum va dati seama de adevaratul grad de confort pe Ziare.com.

#grad confort apartamente, #diferente confort apartamente , #Vanzare apartamente