Casa in care a copilarit George Harrison, de vanzare. Valoreaza 100.000 de lire sterline

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 15:10
1304 citiri
Casa in care a copilarit George Harrison, de vanzare. Valoreaza 100.000 de lire sterline
www.bestmusic.ro

Casa in care a copilarit muzicianul George Harrison, fostul chitarist al trupei britanice The Beatles, a fost scoasa la licitatie si ar putea fi vanduta pentru suma de 100.000 de lire sterline (160.000 de dolari).

Casa, care are trei dormitoare si o terasa, se afla in cartierul Upton Green din orasul britanic Liverpool. George Harrison a locuit in aceasta casa pana la sfarsitul anilor 1950, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Proprietatea este propusa spre vanzare intr-o licitatie ce va avea loc in renumitul Cavern Club din Liverpool pe 20 octombrie. Licitatia este organizata de Countrywide Property Auctions, aceeasi companie care a vandut si unul dintre apartamentele detinute de un alt membru al trupei The Beatles, John Lennon.

Casele din Liverpool in care au copilarit John Lennon si Paul McCartney au fost achizitionate de National Trust, care le-a inclus pe lista patrimoniului britanic.

George Harrison a murit in 2001, la Los Angeles, la varsta de 58 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

George Harrison, Paul McCartney, John Lennon si Ringo Starr au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

#casa George Harrison vanzare, #copilarie George Harrison , #Vanzare case