Antalis a inchiriat 10.000 mp in parcul industrial Bucharest West

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 12:14
2846 citiri
Antalis a inchiriat 10.000 mp in parcul industrial Bucharest West

Antalis Romania a inchiriat un depozit si spatii de birouri pe o suprafata de 10.000 de mp in Bucharest West Light Industrial Park, dezvoltat de Portland Trust la km 14 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, a comunicat marti Colliers International, informeaza NewsIn.

Aceasta mutare reprezinta o ultima etapa a strategiei de integrare care a inceput in urma cu un an, dupa ce Antalis Romania a preluat un jucator important pe piata hartiei, Map Merchant Romania, raportand impreuna la finele anului 2008 o cifra de afaceri de 35 milioane de euro.

Noul depozit consolideaza operatiunile logistice care pana acum se desfasurau prin intermediul a doua locatii diferite situate in acelasi parc industrial.

"In acest an ne-am propus dezvoltarea noii divizii de Packaging si extinderea gamei de produse destinate industriei publicitare iar noua locatie va asigura spatiul suplimentar necesar", a declarat Managing Director Antalis Romania, Lorett Mincu.

Colliers International a actionat ca broker in aceasta tranzactie.

"Decizia Antalis este una strategica si are un impact deosebit in contextul actual al pietei, care nu a inregistrat tranzactii importante de inchiriere in 2009", a afirmat Viorel Opait, Manager Industrial Division in cadrul Colliers International.

Antalis Romania si-a relocat, in aprilie 2009, birourile intr-o cladire cu o suprafata de peste 1.100 metri patrati situata in centrul capitalei, in zona Unirii.

#antalis, #parc, #industrial, #bucharest, #west , #stiri Impact