Doar cinci firme romanesti au fost la targul imobiliar din Viena

Vineri, 29 Mai 2009, ora 16:55
1218 citiri
Doar cinci firme romanesti au fost la targul imobiliar din Viena

Doar cinci companii romanesti din Arad, Bucuresti si Cluj au cautat in acest an posibili investitori la targul de imobiliare din Viena, un sfert fata de anul trecut, potrivit reprezentantilor companiilor din domeniu.

La targul imobiliar de la Viena din acest an, care a avut loc in perioada 26-28 mai, au participat doar cinci firme romanesti: Bernea Group si Imotrust din Arad, La Donna Imobile din Cluj si Romconcept International Solutions si Building Support Services din Bucuresti.

In 2008, la targul vienez au participat 18 companii, printre care Impact Developer & Contractor, Adama Holding si Eka Development.

"Noi ne-am anul acesta dus pentru a gasi parteneri de afaceri si investitori pentru proiectele pe care le avem in desfasurare.Cei care se duc la astfel de targuri sa vanda ar fi mai bine sa stea acasa", a declarat, vineri, pentru NewsIn, directorul de marketing al firmei aradene Berneo Group, Flavius Esnican.

Potrivit acestuia criza a rarit si numarul participantilor la targul din Viena si a micsorat si dimensiunea standurilor.

"Au participat mai putine companii decat anul trecut, au fost mai putini vizitatori, iar standurile au avut dimensiuni mult reduse. Anul trecut companiile rusesti si ucrainiene aveau standuri care se intindeau si pe 200 de metri patrati", a adaugat reprezentantul companiei aradene.

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#firme, #imobiliar, #companii, #investitori , #stiri Impact