Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Finantele vor organiza doua licitatii de 1,4 milioane euro pentru imbunatatirea domeniului justitiei

Finantele vor organiza doua licitatii de 1,4 milioane euro pentru imbunatatirea domeniului justitiei

Ministerul Finantelor Publice (MFP) va atribui pe 3 aprilie doua contracte de 1,41 milioane euro, finantate din fonduri europene, ce vizeaza imbunatatirea statisticii judiciare si a practicilor de lucru pentru maximizarea pedepselor alternative aplicate celor care au savarsit infractiuni.

Astfel, pentru imbunatatirea si modernizarea sistemului roman de statistica judiciara, in vederea cresterii calitatii procesului de colectare si procesare a informatiilor statistice si formarea de formatori in materia statisticii, MFP ar putea plati pana la 710.000 euro, potrivit anuntului publicat marti pe sistemul electronic de achizitii publice.


Contractul va fi achitat prin programul Facilitatea de tranzitie pentru Romania "Imbunatatirea sistemului de statistica judiciara din Romania".Cel de-al doilea contract - imbunatatirea practicilor comune de lucru ale consilierilor de probatiune si ale judecatorilor, in vederea maximizarii impactului pedepselor alternative aplicate celor care au savarsit infractiuni, elaborarea unei strategii si a unui plan de actiune pentru atragerea voluntarilor - are o valoare estimata fara TVA de 700.000 euro si va fi platit prin programul Facilitatea de tranzitie pentru Romania "Consolidarea sistemului de probatiune si a cooperarii interinstitutionale in domeniul protectiei victimelor infractiunilor", se mai arata in anunt.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1014 ori
Citeste mai multe desprefinante licitatii fonduri europene