Flanco cumpara laptopuri la promotie de la Altex

Vineri, 10 Iunie 2011, ora 14:59
6387 citiri
Flanco cumpara laptopuri la promotie de la Altex

Flanco Retail a beneficiat de promotia Altex si a cumparat vineri cateva sute de laptopuri cu 30% discount, potrivit proprietarului Altex, Dan Ostahie.

Reprezentantii Flanco au precizat ca isi doresc sa achizitioneze intregul stoc.

Este prima oara cand o companie concurenta cumpara produse din magazinele Altex intr-o cantitate mare.

Campania Altex ofera reduceri de pret in perioada 10-13 iunie, la toate laptopurile HP Compaq Presario in magazinele Altex si Media Galaxy.

"Campania a avut un real impact inca de la deschiderea magazinelor, vineri dimineata. Flanco Retail a achizitionat cateva sute de produse in primele doua ore de la deschiderea magazinelor", a spus Ostahie, potrivit Mediafax.

"Nu stiu de ce cumpara. Probabil ca vor sa ne epuizeze stocul, dar avem suficienta marfa", a mai spus Ostahie.

Acesta a adaugat ca suplimentar celor cateva sute de calculatoare cumparate de compania concurenta au fost vandute mai multe produse si catre angajatii Flanco.

"Acestia au revenit ulterior in magazine cu solicitarea de a schimba facturile de pe persoana fizica pe persoana juridica, respectiv Flanco Retail", a afirmat Ostahie.

Adrian Olteanu, director general al Flanco Retail, a confirmat achizitiile facute vineri din magazinele Altex.

"Este adevarat ca am cumparat. Pretul laptop-urilor practicat de Altex era inferior celui pe care HP il practica in relatia cu Flanco Retail.

Noi am vrut sa cumparam tot stocul, dar dupa ce am facut achizitiile si s-a aflat ca noi cumparam, Altex a modificat regulamentul promotiei", a mai spus Olteanu. 

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#altex, #campanie altex, #discount altex, #flanco, #laptop, #laptopuri altex, #promotie altex , #stiri Impact