Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gabriel Resources a depus studiul de impact pentru Rosia Montana

Gabriel Resources a depus studiul de impact pentru Rosia Montana
Compania Gabriel Resources a depus studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Rosia Montana la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, urmand ca in urmatoarele cinci zile sa se verifice documentatia."Daca documentatia este completa si se accepta de minister pentru analiza tehnica, atat detinatorul terenului, cat si titularul proiectului de activitate, precum si opinia publica vor fi informati despre aceasta initiativa. Daca documentatia nu este completa, se va retrimite companiei cu recomandarile de rigoare. Perioada estimata pentru luarea deciziei de avizare sau respingere este de minim sase luni pentru un proiect de asemenea amploare", a afirmat Sulfina Barbu.
Opinia publica va putea sa isi exprime parerea timp de 30 de zile dupa publicarea raportului privind studiul de evaluare a impactului asupra mediului, document ce se va regasi pe pagina de internet a MMGA.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 718 ori