GAV|Scholz&Friends premiata pentru spotul TV "Fabrikultura"

Luni, 19 Martie 2007, ora 13:32
1036 citiri

Agentia de publicitate GAV|Scholz&Friends Bucuresti a fost premiata cu o mentiune de cristal la Festivalul de Publicitate Meribel, categoria Turism, Timp Liber si Sport, cu spotul TV de promovare a programului Sibiu CCE 2007, denumit "Fabrikultura".

Gala Crystal Awards a avut loc pe 8 martie la Varsovia. Meribel Ad Festival reuneste pofesionistii de publicitate din intreaga lume si premiaza campaniile cu cel mai mare impact si care se potrivesc cel mai bine brandurilor sau produselor pe care le promoveaza.

"Am avut curajul sa vorbim altfel despre Sibiu. Am proiectat o viziune proaspata asupra orasului care depaseste barierele culturale, vizuale sau cele de imaginatie. Faptul ca am ajuns pe lista finalistilor la acest festival imi reconfirma faptul ca Sibiu CCE 2007 are un impact puternic, atinge, ridica intrebari, lanseaza discutii, emotioneaza, chiar si intr-un mediu competitiv, de talie internationala", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV|Scholz&Friends Bucuresti.

Spotul TV "Fabrikultura" a fost realizat in trei zile de filmare, in forturile de aparare ale Bucurestiului, subsolul Teatrului National Bucuresti si in Sibiu, respectiv la Biserica Azilului, Turnul Prefecturii si Hotelul Continental.

Campania de promovare a programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 s-a desfasurat in perioada octombrie 2006 - februarie 2007 in media internationale pe componenta ATL-TV si a fost programata pentru o perioada de patru luni.

Planul media a cuprins un total de aproximativ 1500 difuzari pe National Geographic Channel, Travel Channel si Euronews si a urmarit atingerea unui public de 50 de milioane de europeni. Pe plan national, spoturile TV sunt difuzate prin Societatea Romana de Televiziune (TVR, TVR 2, TVR Cultural si TVR International).

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...