Hyundai ix20, in Romania de la 13.490 euro fara TVA

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 11:41
1439 citiri
Hyundai ix20, in Romania de la 13.490 euro fara TVA

Importatorul Hyundai Auto Romania a lansat pe piata locala noul model ix20, pretul de pornire fiind de 13.490 de euro fara TVA pentru versiunea cu motorizare de 1,4 litri benzina si 90 de cai putere, potrivit unui comunicat al companiei preluat de Mediafax.

Noul model este disponibil in patru variante de motorizare Euro 5, doua pe benzina si doua diesel, cu puteri cuprinse intre 78 ?i 125 ai putere, iar clientii pot opta atat pentru transmisie manuala, cat si pentru automata.

Printre dotarile vehiculului se numara programul electronic de stabilitate (ESP), sistemul anti-blocare la franare (ABS) si asistenta la pornirea in rampa (HAC). 

Hyundai estimeaza ca ix20 va deveni primul MPV de clasa B care va obtine punctajul maxim de cinci stele la testele de impact Euro NCAP.

Modelul este produs in fabrica Hyundai din Nosovice, Cehia.

Inmatricularile Hyundai in Romania in primele zece luni ale anului au scazut cu 57% fata de aceeasi perioada din 2009, la 1.771 unitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Hyundai , #euro, #auto, #masini , #stiri Impact