Insolventa Impact, suspendata de instanta

Joi, 12 August 2010, ora 14:55
1373 citiri
Insolventa Impact, suspendata de instanta

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a obtinut in instanta suspendarea procedurii generale de insolventa impotriva Impact Developer & Contractor, initiata de Romconstruct pentru o creanta in cuantum de peste 1,36 milioane lei, a anuntat joi firma de avocatura, informeaza NewsIn.

Potrivit Bostina si Asociatii, instanta a admis, la data de 11 august, cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei, formulata de S.C. Impact Developer & Contractor S.A. si pronuntata de Tribunalul Bucuresti, prin care s-a dispus, la cererea S.C. Romconstruct S.A., deschiderea procedurii generale de insolventa.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti vine dupa amanarea succesiva a solutionarii cererii de suspendare cauzata de nenumaratele cereri de recuzare a instantei formulate de avocatii Romconstruct.

"Am facut recurs impotriva sentintei din data de 08.07.2010, S.C. Impact Developer & Contractor S.A. solicitand, totodata, printr-o alta actiune, si suspendarea provizorie a executarii sentintei pronuntata de Tribunalul Bucuresti, pana la solutionarea cererii de suspendare formulate in cadrul recursului.

In ciuda incercarilor repetate ale S.C. Romconstruct S.A. de a intarzia solutionarea cererii de suspendare, prin depunerea a nenumarate cereri de recuzare a judecatorilor investiti cu solutionarea cererii, precum si prin invocarea unor exceptii de neconstitutionalitate, magistratii Curtii de Apel Bucuresti s-au pronuntat, la data de 11 august 2010, in sensul suspendarii provizorii a procedurii generale a insolventei impotriva S.C. Impact Developer & Contractor S.A., a declarat avocat senior Bostina si Asociatii, Florin Gornea.

La data de 6 ianuarie anul acesta, Romconstruct a solicitat in instanta deschiderea procedurii insolventei impotriva S.C. Impact Developer & Contractor S.A. pentru o creanta in cuantum de 1.363.142,86 lei.

Tribunalul Bucuresti a admis, la data de 8 iulie, cererea Romconstruct si a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei impotriva Impact Developer & Contractor.

Directorul general al Impact, Dan Ioan Popp, a calificat in 12 iulie modul in care a procedat firma Romconstruct drept "o maniera de santaj", intrucat prin solicitarea insolventei dezvoltatorului imobiliar, chiar in caz de castig, nu ar ajunge la rezultatul propus, si anume recuperarea banilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#impact, #insolventa, #suspendare , #stiri Impact