Solutii de criza, discutate la CFOs International Conference

Luni, 22 Februarie 2010, ora 17:20
1119 citiri
Solutii de criza, discutate la CFOs International Conference

Forum Invest, in colaborare cu ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) -  organizatia globala de experti care acorda calificarea profesionala in domeniul contabil, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si Camera Consultantilor Fiscali din Romania organizeaza pe 16 si 17 martie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, CFOs International Conference - primul forum international in Romania al directorilor financiari si expertilor fiscali.

In contextul celei mai severe recesiuni din ultimii 70 de ani, CFOs International Conference reuneste la Bucuresti experti internationali si specialisti ai pietei locale, pentru a identifica solutii de control eficient al banilor.

Optimizarea datoriilor financiare, ultimele amendamente la sistemul romanesc de impunere fiscala, rolul bancilor in atragerea de fonduri europene, dizolvarea voluntara a companiilor, reorganizarea si administrarea judiciara, alinierea sistemelor nationale la standardele internationale de contabilitate sunt doar cateva dintre subiectele de pe agenda evenimentului.

Au acceptat invitatia de a participa la CFOs International Conference Presedintele Federatiei Europene a Contabililor – Hans Van Damme si Presedintele ACCA Global – Brendan Murtagh.

Acestia vor prezenta publicului roman cele mai noi aspecte legate de Standardele Internationale de Contabilitate (IAS-uri), normele autorizate ale Consiliului pentru Standarde Internationale de Contabilitate (IASB) privind aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS-uri) si Standardele Internationale de Contabilitate (IAS-uri), aspecte legate de legislatia fiscala a Uniunii Europene si impactul acesteia pentru piata locala. 

La invitatia Forum Invest, au confirmat participarea la eveniment si Daniel Chitoiu – presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, Marin Toma  - Presedintele Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Arin Stanescu – Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa, Ion Mihailescu – Presedintele Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

CFOs Conference este prima platforma de schimb de bune practici, studii de caz si dialog real intre membrii comunitatii specialistilor financiari din Romania, autoritati internationale, experti fiscali, bancheri, asociatii profesionale si mass-media.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contabili, #criza , #stiri Impact