Symantec primeste distinctia ''Tehnologia anului''

Joi, 09 Martie 2006, ora 12:28
976 citiri

InfoWorld a recunoscut Symantec Mail Security 8200 Series ca fiind cea mai buna solutie antispam din acest an'Aceasta distinctie confirma angajamentul Symantec in directia furnizarii pentru clientii nostri a celei mai cuprinzatoare protectii impotriva pericolelor intr-o rapida crestere care ameninta posta electronica.'

Conform analistilor si redactorilor centrului de testare InfoWorld, Symantec Mail Security 8200 Series a dobandit distinctia A"Tehnologia anuluiA" pe 2006 pentru cea mai buna solutie antispam, demonstrand 'maxima precizie si usurinta in utilizare, cu excelente caracteristici de filtrare si e-mail pe baza de politici.'

Premiile anuale A"Tehnologia anuluiA" acordate de InfoWorld identifica tehnologiile semnificative ale anului precedent care promit a avea cel mai mare impact asupra strategiilor IT de firma si recompenseaza produsele care reprezinta cea mai buna exemplificare a implementarii acestor tehnologii. Premiile A"Tehnologia anuluiA" nu sunt deschise nominalizarilor din exterior, iar selectiile finale sunt realizate de catre analistii si redactorii de la centrul de testare InfoWorld. Prezentat in editia tiparita din 2 ianuarie a revistei InfoWorld, raportul special poate fi gasit si pe Internet, la adresa http://www.infoworld.com/reports/01SRtoy06.html.

Solutiile din seria Symantec Mail Security 8200 Series ofera cel mai precis sistem de securitate, realizat pe baza tehnologiei de varf Brightmail AntiSpam. Tehnologiile inovatoare in materie de tehnologii de firewall pentru e-mail reduc costurile de infrastructura pentru e-mail prin restrictionarea conexiunilor nedorite, in timp ce factorul de forma al dispozitivului si filtrul de spam automat si actualizarile definitiilor de virusi permit o instalare si un management simple si la costuri reduse. Caracteristicile globale de management permit administratorilor sa configureze, sa monitorizeze si sa raporteze cu usurinta starea tuturor dispozitivelor de securitate pentru e-mail de la o singura consola cu suport Web. Caracteristicile de compatibilitate cu continutul permit administratorilor sa detina controlul asupra continutului mesajelor expediate si receptionate, astfel incat acestia pot aplica politici de reglementare privind continutul mesajelor de e-mail.

Despre Symantec

Symantec este liderul mondial in asigurarea de solutii care sa faciliteze utilizatorilor individuali si firmelor securitatea, disponibilitatea si integritatea informatiilor proprii. Cu sediul la Cupertino, California, Symantec este prezenta in peste 40 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.symantec.com.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor si centru de instruire autorizat pentru Symantec in Romania.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!