Yahoo.ro, paralizat de criza

Joi, 12 Februarie 2009, ora 16:52
2472 citiri
Yahoo.ro, paralizat de criza

Criza economica a afectat si gigantul Yahoo, care ar fi trebuit sa lanseze varianta in limba romana. Astfel, yahoo.ro ramane in stand-by.

Yahoo a facut o singura miscare concreta legata de extinderea in Romania, odata cu numirea lui Bobby Voicu pe postul de community manager pe piata locala, in mai 2008.

Insa, cu exceptia acestei numiri, Yahoo nu a mai avut pana acum nicio alta miscare clara pe piata romaneasca. Intrebat despre planurile companiei in Romania, Bobby Voicu nu a dorit sa comenteze, relateaza Business Standard.

"Mediul economic global are impact asupra tuturor companiilor, asupra oricui, si Yahoo nu a reprezentat, din pacate, o exceptie. Nu pot face publice rezultatele financiare si nici sa anunt data lansarii produsului. Oricum, tin sa va asigur ca suntem in permanenta in cautarea unor noi oportunitati pe pietele globale", a spus Zhengxi Danard, product marketing manager al Yahoo pentru Europa de Est

Pe de alta parte, Mihai Fanache, directorul Media Cafe, agentie ce are in portofoliu contul Yahoo, a explicat ca Romania se afla intre primele 12 tari ca nivel de trafic, dintre toate proprietatile Yahoo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza, #financiare, #rezultatele, #yahoo , #stiri Impact